Labree & Co | Een helder verhaal

 

SPREKENDE VOORBEELDEN

Audi klopte bij Labree aan voor de commercials voor drie vacatures. Opdracht: de films geven een  helder beeld van de functies en onderstrepen de fun factor van werken bij Audi. Labree ontwikkelde de scripts en Limestone Pictures verfilmde ze. Audi is dik tevreden met het resultaat.

Nolet Advocaten vroeg Labree om de cursusbrochures voor vakgenoten onder de loep te nemen. Labree introduceerde een nieuwe aanpak en een andere stijl. Nolet Advocaten belde meteen op. “De gedachte ‘we kunnen het zelf wel’ is helemaal van tafel”, zei Nolet Advocaten, “Uitbesteden was een briljante keuze.”

Labree verzorgde alle publiciteitsuitingen voor het Haags Onderwijsfestival voor Ouders. Denk aan website, boekjes, flyers, posters en ansichtkaarten. De lezers? Ouders uit alle Haagse wijken, van laag- tot hoogopgeleid. Dat betekende een uitdaging voor de teksten: ‘eenvoud en toch klasse’. Helemaal Labree.

Commercials Audi

Brochures Nolet Advocaten

Publiciteit Onderwijsfestival

Verhalen Haags Historisch

Juryrapport Toptalenten

Het Haags Historisch Museum schakelde Labree veelvuldig in. Zo verzorgde Labree een aansprekende website voor Museum de Gevangenpoort. Ook schreef Labree een boekje over bijzondere Haagse vrouwen, én een boekje over de Haagse historie, speciaal voor expats.

Den Haag Creatieve Stad vroeg Labree om een helder juryrapport samen te stellen. Aan de hand van het rapport besluit de wethouder over toekenning van een beurs aan toptalenten in de creatieve industrie. Labree versloeg de presentaties van de jonge creatieve geesten en de beraadslagingen van de jury. Rap en correct. ‘Chapeau!’, vond jury en gemeente.
Schrijf of bel!

J. Bildersstraat 42
2596 EJ  Den Haag

E    ilona@labree.nl
T    06 53 269 705

Razendsnel naar de kern

VIP @ North Sea Jazz

North Sea Jazz vroeg Labree om een luchtige sponsorbrochure. Een aansprekend verhaal dat de lezer enthousiasmeert om VIP-arrangementen af te nemen. Labree ging aan de slag en presenteerde het concept. “Heerlijke stijl”, zei North Sea Jazz. “Ik sta op het punt om een arrangement te kopen voor mijn eigen festival. Het moet niet gekker worden.”

North_Sea_Jazz.html
North_Sea_Jazz.html

Grote metamorfoses

North_Sea_Jazz.html
North_Sea_Jazz.html
Wereldfeest.html
Wereldfeest.html
Wereldfeest.html
Wereldfeest.html