Labree & Co | Een helder verhaal

 

WELOVERWOGEN AANPAK

Labree verzorgt uw communicatie: B2B en B2C. Labree start met een analyse van doel, doelgroep en mogelijke media. Ze onderzoekt markt en trends, bedenkt een verhaallijn en een plan van aanpak en gaat vervolgens aan de slag met de teksten. Als deze in concept klaar zijn, vraagt Labree haar testpanel om objectieve feedback. Zo verzekert zij zich ervan dat uw boodschap daadwerkelijk landt.

Labree & Co staat voor Ilona Labree en haar kritische testpanel. Het panel bestaat uit ondernemers, managers, werknemers, expats, thuiswerkenden en/of studenten. Uit mensen uit uw doelgroep dus. Ze vertellen Labree ongekleurd hoe zij de boodschap ervaren. Die feedback verwerkt Labree in het eindproduct. U kunt dus rekenen op het beste resultaat.

Voor een krachtig resultaat

WAARDEVOL TEAM
J. Bildersstraat 42
2596 EJ  Den Haag
E    ilona@labree.nl

T    06 53 269 705

Schrijf of bel!

Haar analytische geest, haar gevoel voor taal en haar jarenlange ervaring als ondernemer in verschillende branches zet Ilona Labree graag voor ú in.

   Anders dan anderen

   Yoga & Pilates door Ilona Labree

Op zoek naar rust, balans en kracht? Ilona Labree geeft les in yoga en Pilates op verschillende locaties. Het rooster vindt u hier.