Labree & Co | Een helder verhaal

 

NORTH SEA JAZZ

Grote metamorfoses
Schrijf of bel!

J. Bildersstraat 42
2596 EJ  Den Haag

E    ilona@labree.nl
T    06 53 269 705

North Sea Jazz vroeg Labree om een luchtige sponsorbrochure. Een aansprekend verhaal dat de lezer enthousiasmeert om VIP-arrangementen af te nemen.


Labree ging aan de slag en presenteerde het concept. “Heerlijke stijl”, zei North Sea Jazz. “Ik sta op het punt om een arrangement te kopen voor mijn eigen festival. Het moet niet gekker worden.”


Prikkelende jazz, swingende soul, hartbrekende blues. Meeslepende latin, inspirerende fusion, groovy funk. Opzwepende R&B, bijtende hiphop en stevige world beat. Wie dacht dat het North Sea Jazz Festival alleen jazz biedt, vergist zich.

Download de brochure


© Labree & Co
DE TEKST VAN DE OPDRACHTGEVER WAS:


Het legendarische North Sea Jazz Festival biedt u de mogelijkheid én de ruimte om tijdens het festival een exclusief relatie-event neer te zetten. Uw persoonlijke VIP-uitnodiging voor dit festival wordt gegarandeerd gewaardeerd door uw relaties. Want met de gereserveerde parkeerplaatsen, toegangskaarten op naam, een eigen entree en uw eigen ontvangstruimte in de exclusieve VIP-Lounge, voelen uw gasten zich gezien en vereerd. Tel daarbij op: uw genodigden hebben toegang tot alle openbare concerten én krijgen ook nog een intieme ‘Special Guest Appearance’ voorgeschoteld. En natuurlijk worden ze continu verwend met een creatief, culinair programma op niveau. In zo’n positieve setting wordt genieten en netwerken een onvergetelijke ervaring. Eén waarover lang zal worden nagepraat. U laat een onvergetelijke indruk achter; het is een beleving die de samenwerking met uw relaties alleen maar kan verbeteren en versterken.

Eten_%26_Drinken.html
Eten_%26_Drinken.html
Uitgelicht.html
Uitgelicht.html